Övriga behandlingar - Frisör i Kristianstad

Välj mellan våra kemiska behandlingar som hjälper till att behandla håret. Vi har allt för att ditt hår ska må så bra som möjligt och vara i sitt bästa skick.

OBS: Vi har 16 års gräns på våra kemiska behandlingar.

Inpackning

Är en behandling som innebär att du först får en avslappnande shamponering. Därefter får du sitta med en av våra lyxiga inpackningar i värme för att få bästa resultatet. Behadlingen avslutas med en lättare styling.

Olaplexbehandling

Är en kurbehandling som hjälper till att laga hårets svavelbindningar. I denna behandlingen ingår det en avslappnande shamponering, olaplexbehandling och en lättare styling.

Olaplexbehandling i Färg/Slingbehandling

Vi tillsätter olaplex i färgmassan för att få ett så skonsamt resultat som möjligt.

Keratinbehandling (kort hår)

Är en keratinbehandling på ett hår vars längd är max 1 dm . Keratinbehandling innebär att man tillför keratin i hårstrået för att få ett slätare och mindre frissigt hårsvall. Keratin är vad håret är uppbyggt av och i denna behandlingen ingår det avslappnande shamponering, keratinbehandling och en lättare styling som avslutning. Resultatet håller i ca 3 mån. För att du ska få bästa resultat så får du ett shampoo och ett balsam som innehåller keratin med dig hem.

Keratinbehandling (mellanlångt hår)

Är en keratinbehandling på ett hår som längst nuddar axeln . Keratinbehandling innebär att man tillför keratin i hårstrået för att få ett slätare och mindre frissigt hårsvall. Keratin är vad håret är uppbyggt av och i denna behandlingen ingår det avslappnande shamponering, keratinbehandling och en lättare styling som avslutning. Resultatet håller i ca 3 mån. För att du ska få bästa resultat så får du ett shampoo och ett balsam som innehåller keratin med dig hem.

Keratinbehandling (långt hår)

Är en keratinbehandling på ett hår vars längd är från axlarna och nedåt. Keratinbehandling innebär att man tillför keratin i hårstrået för att få ett slätare och mindre frissigt hårsvall. Keratin är vad håret är uppbyggt av och i denna behandlingen ingår det avslappnande shamponering, keratinbehandling och en lättare styling som avslutning. Resultatet håller i ca 3 mån. För att du ska få bästa resultat så får du ett shampoo och ett balsam som innehåller keratin med dig hem.

Hårförlängning - Frisör i Kristianstad

Vi har gott om erfarenhet av att arbeta med hårförlängning och kan erbjuda dig professionell konsultation för att säkerställa rätt nyans på håret och passande längd. Vi använder endast förlängningar av högsta kvalitet.

OBS: Vi har 16 års gräns på våra hårförlängningar.

Hårförlängning med tejp

När du vill antingen förtjocka eller förlänga ditt hår så erbjuder vi förlängning med tejp. Ring eller kom in för en konsultation så vi kan hjälpa dig att hitta rätt nyans och längd. Detta utförs endast med förlängningar som vi köper in. Detta för att kunna garantera bästa resultat. Pris vid konsultation.

Omsättning hårförlänging med tejp

När din hårförlängning har växt ut och du vill sätta om den kan du välja denna behandlingen så flyttar vi upp fästena. Vi sätter endast om hårförlängningar som vi har satt ifrån början, med hår som du köpt utav oss. Detta för att kunna garantera bästa resultat.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Då får du gärna kontakta oss, antingen via telefon eller via formuläret här.

Du kan självklart också boka tid online.

Kontakta oss Kontakta oss