Klippning hos din frisör i Kristianstad

Vi klipper män, kvinnor och barn samt anpassar oss efter era önskemål. Hos oss får en klippning gärna ta sin lilla tid så att du får det bästa resultatet Hos oss kan du förvänta dig professionell konsultation gällande vad som passar gällande frisyr och styling.

Damklippning i Kristianstad

Innebär att du får en klippning helt efter dina önskemål. Du får en professionell konsultation där ni kommer överens om vad som passar till tex. ansiktsform. I behandlingen ingår det en lättare styling .

Damklippning med tvätt

Innebär att du får en klippning helt efter dina önskemål. Du får en professionell konsultation där ni kommer överens om vad som passar till tex. ansiktsform. I behandlingen ingår det en avslappnande shamponering och lättare styling.

Damklippning med tvätt och fön

Innebär att du får en klippning helt efter dina önskemål. Du får en professionell konsultation där ni kommer överens om vad som passar till tex. ansiktsform. I behandlingen ingår det en avslappnande shamponering och volymstyling med borste och fön för maximal hållbarhet.

Herrklippning i Kristianstad

Innebär att du får en klippning helt efter dina önskemål. Du får en professionell konsultation där ni kommer överens om vad som passar till tex. ansiktsform. I behandlingen ingår det en lättare styling .

Herrklippning med tvätt

Innebär att du får en klippning helt efter dina önskemål. Du får en professionell konsultation där ni kommer överens om vad som passar till tex. ansiktsform. I behandlingen ingår det en avslappnande shamponering och lättare styling .

Maskinklippning

Innebär en klippning där håret endast klipps med maskin.

Luggklippning

Är när endast luggen klipps.

Mellanklippning

Är om du mellan dina klippningar vill komma och klippa tex. endast din nacke.

Barnklippning 0-3 år

Innebär en klippning helt efter dina önskemål. Barnet får max vara 3 år och det ingår såklart figurer i olika färger eller kanske en och annan diamant.

Barnklippning 4-8 år

Innebär en klippning helt efter dina önskemål. Barnet får max vara 8 år och det ingår såklart figurer i olika färger eller kanske en och annan diamant.Innebär en klippning helt efter dina önskemål. Barnet får max vara 8 år och det ingår såklart figurer i olika färger eller kanske en och annan diamant.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Då får du gärna kontakta oss, antingen via telefon eller via formuläret här.

Du kan självklart också boka tid online.

Kontakta oss Kontakta oss