Hårbehandlingar - Frisör i Kristianstad

Välkommen till oss här kan du göra alla typer av hårbehandlingar; klippning, färgning, hårförlängning, permanent, styling, ögonbrynsfärg och mycket mer. Våra frisörer utgår alltid från dig och dina önskemål.

Klippning - Allt från frisering till skäggtrimning

Vi klipper män, kvinnor och barn samt anpassar oss efter era önskemål. Hos oss kan du förvänta dig professionell konsultation gällande vad som passar gällande frisyr och styling.

Hårfärgning - Inspiration och behandlingar

Våra frisörer är erfarna och utbildade att kunna erbjuda ett flertal olika färgningsbehandlingar till kunderna. Oavsett om det är en frisyr med avancerad styling eller en klassisk damfrisering kan frisörerna hjälpa dig. Vi håller oss alltid uppdaterade efter de spännande nya trenderna och anpassar oss efter det.

Slingor

Låt våra duktiga frisörer slinga ditt hår. De konsulterar med dig och avgör vad som kan göras på ditt hår för att uppnå ett vackert resultat utan att skada håret.

Permanentning

Vill du ha lockigt hår och ändra stil från det du har nu med rakt hår? Vi erbjuder permanentning till våra kunder. Observera att vi har 16 års gräns på våra kemiska behandlingar med målsmans sällskap.

Övriga behandlingar

Välj mellan våra kemiska behandlingar som hjälper till att behandla håret. Vi har allt för att ditt hår ska må så bra som möjligt och vara i sitt bästa skick.

Trimning av skägg

Formning av skägg utefter dina önskemål och du får en professionell konsultation där ni kommer överens om vad som passar till tex. ansiktsform. I behandlingen ingår det ej rakning med kniv.

Styling

Tvätt

Njut av avslappnande shamponering.

Tvätt och fön

Du får först njuta av en avslappnande shamponering och efter det får du en volymstyling med borste och fön för maximal hållbarhet.

Tvätt med Plattning/ Lockning

Först får du njuta av en avslappninde shamponering. Efter detta så tar vi i produkter och antingen lockar håret eller så plattar vi det till dig.

Plattning / Locking

Vi hjälper dig att fixa ditt hår när du ska iväg på fest! Utefter dina önskemål så tar vi i produkter och antingen lockar håret eller så plattar vi det till dig

Fransar & ögonbryn

 

Lashlift inklusive fransfärg

Innebär att vi gör en behandling som böjer och permanentar fransarna skonsamt. Lashlift ger ett naturligt resultat och en illusion av att du har längre och fylligare fransar. Denna behandling passar de flesta och är optimalt för dig  som inte vill använda fransböjare och mascara. Fransfärg ingår för att få ett intensivare resultat.

 

Browlift inklusive brynfärg

Innebär att vi gör en behandling för brynen där man formar dem  för att de ska hålla sig på plats permanent. Brynen får ett fylligare och tjockare intryck samt ramar in ansiktet i en mer upplyft look. Brynfärg ingår för att få ett intensivare resultat.

 

Combo lashlift & browlift inklusive frans/brynfärg

 

Ögonbrynsplockning

Innebär att vi gör en form utefter dina önskemål. Du får en professionell konsultation där ni kommer överens om vilken form som passar till tex. ansiktsform.

Ögonbrynsfärg

Innebär att vi gör en färgning utefter dina önskemål. Du får en professionell konsultation där vi kommer överens om vilken färg som passar till tex. hudton och hårfärg.

Ögonfransfärg

Vi färgar dina ögonfransar för att få en intensivare look och för en markering utav ögonen.

Ögonfransfärg, Ögonbrynsplock & Ögonbrynsfärg

Innebär att vi först gör en färgning på både fransar och bryn. Du får en professionell konsultation där vi kommer överens om vilken färg som passar till tex. hudton och hårfärg. Efter detta gör vi en form utefter dina önskemål. Vi kollar vilken form som passar till tex. ansiktsform.